Club Sportstiming


Hvad er Club Sportstiming?

Kort sagt er Club Sportstiming et sted, hvor du kan få al den hjælp til træning og kost, du ønsker. Det indebærer også optræning til events, så hvis der er et løb, du gerne vil klare dig ekstra godt i, så er det også noget vi kan hjælpe med. Udover det store træningsunivers, sørger vi også for, at alle medlemmer får en masse gode tilbud på udvalgte events, sportsprodukter og meget mere. Du får også adgang til vores Sportsblog, som blandt andet indeholder lærerige indlæg omkring træning og kost, anmeldelser af spændende sportsprodukter og hvad medlemmerne af Club Sportstiming ellers har af ønsker. Den første måned koster kun 1 krone (ingen binding), og herefter 99 DKK om måneden - cirka det samme som én pizza - og det er intet i forhold til, hvor meget du kan spare på rabatter.

Du får:

- Professionel hjælp til din træning
- Rabatter og gratis konkurrencer
- Optræning til events
- Adgang til spændende Sportsblog
- Stort fællesskab
.... og meget mere!

Det er super simpelt! Når du har tilmeldt dig, får du adgang til hele træningsuniverset indenfor et par minutter. Du modtager også en mail med al information om, hvordan du får mest ud af dit Club Sportstiming medlemskab.

Personlig vejledning - få professionel hjælp til din træning!

Vores uddannede trænere sidder klar til at hjælpe dig! Trænings- og kostverdenen er enorm, og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Vi opfordrer derfor altid vores medlemmer til, at de skriver til os, hvis der er noget, de er i tvivl om. Vi hjælper også gerne med justeringer af vores træningsprogrammer samt optræning til specifikke events.

Træning og kost

Vi har en lang række træningsprogrammer, som dækker både:

- Løbetræning: Både i form af decideret løbetræning, men også styrketræningsprogrammer lavet specifikt til løbere.
- OCR-Træning: Består af grebstræning samt styrke- og løbetræning specifikt til OCR-atleter.
- Cykeltræning: Styrketræning specifikt til cykelryttere.
- Styrketræning: Programmer til opbygning af muskelmasse, styrke og funktionalitet.
- Hjemmetræning: Vi har også en række programmer, som du kan køre derhjemme - både med og uden udstyr.

Vi laver også optræning til specifikke events, og det er medlemmerne af Club Sportstiming, som i fællesskab beslutter hvilke events, der laves programmer til.

Herudover har vi også en uddannet kostvejleder, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kost. Vi ved nemlig, at kost kan være meget kompliceret, og det spiller en kæmpe rolle, hvad angår træning. Vi har derfor også lavet en stor guide til, hvordan man får styr på kosten.

Synes du, der mangler noget? Som medlem af Club Sportstiming kan du altid ønske nye træningsprogrammer.

Sportsblog - lærerige indlæg omkring træning

Du får også adgang til vores lærerige og spændende Sportsblog. Der kommer nye indlæg jævnligt, og de består hovedsageligt af lærerige indlæg omkring træning og kost, anmeldelser af spændende sportsprodukter og hvad der ellers bliver ønsket af medlemmerne.

Rabatter på sportsprodukter og events

Vi forsøger heletiden at gøre det så attraktivt som muligt at være medlem af Club Sportstiming. Derfor har vi udover træningsdelen også skaffet en masse gode rabatter på både sportsprodukter og events. Du sparer lynhurtig medlemsgebyret!

Du kan blandt andet spare penge på træningstøj og udstyr, supplementer og kosttilskud samt udvalgte events.Der er mere endnu...

Du får derudover også:

- Interne konkurrencer og events
- Adgang til lukket Facebook-gruppe
- Sparring med andre medlemmer
- Bliv en del af et stort træningsfællesskab

Alle kan være med

Uanset om du er elitesportsudøver eller motionist, ældre eller yngre, så kan du blive en del af Club Sportstiming. Træningsprogrammerne justeres efter dit niveau, og workshops kan alle deltage i. Det er helt op til dig, hvordan du vil udnytte dit medlemskab i Club Sportstiming. Det gælder uanset om du vil benytte dig af alle fordelene, eller om du primært er interesseret i gode rabatter og en workshop i ny og næ.

Det med småt - ingen overraskelser

Ingen overraskelser - du betaler 1 DKK den første måned, og der er ingen binding (normalpris 99 DKK om måneden). Du kan melde dig ind og ud med det samme og kun betale 1 DKK, men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at forblive medlem og nyde alle fordelene, som følger med.

Introduktionsvideo
Mit medlemskab

Tilbud

Hvis du melder dig ind nu, får du første måned for kun 1 DKK!

Jeg er ikke medlem

Bliv medlem af Club Sportstiming i dag

Du melder dig ind ved at klikke på knappen herunder og betale første måneds medlemskab.

Kontingentet på 99 DKK/måned hæves automatisk hver måned, og der er ingen binding, så du kan til enhver tid melde dig ud.

Medlemskabet knyttes til den Sportstiming profil, du er logget ind med nu.

Henvisningskode (hvis du har en)

Allerede medlem? Log ind her